Varausehdot

Pärnävaaran Loma / Hannu Katajisto noudattaa lomamökkipalveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja peruutuksissa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun seitsemän vuorokautta varauksesta.

Hinta

Perusviikkovuokrahinta alkaen 850 €/viikko. Lyhyemmissä vuokrauksissa alkaen 200 €/vrk ja viikonloppu pe-su alkaen 400 € tai tarjouksen mukaan. Em. ehdot ei voimassa hiihtoloma-aikana eikä kesälomakuukausina toukokuusta – elokuuhun. Sopimuksen mukaan vuokraus myös muina aikoina. Pärnävaaran alueen ja lähialueiden tapahtumien aikana erilliset hinnat. Arvonlisävero sisältyy hintaan.

Maksu

Varauksen tehtyään asiakas saa vahvistuksen/laskun sekä pankkisiirtolomakkeen ennakkomaksua varten. Ennakkomaksu on 30% kokonaisvuokrasta. Ennakkomaksu on suoritettava 7 vrk:n kuluessa laskun / vahvistuksen päiväyksestä. Loppusuoritus on maksettava kuusi viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista. Loppulaskun yhteydessä asiakas saa lomakohteen esitteen, yhteystiedot ja kulkuohjeet lomakohteeseen. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi viikkoa enne vuokra-ajan alkamista, on vuokra kokonaisuudessaan maksettava heti tai sopimuksen mukaan. Viikonloppu tai tapahtumien aikana tapahtuvassa vuokrauksessa vuokra maksetaan heti tai sopimuksen mukaan.

Peruutukset

Varauksen peruutus on tehtävä kirjallisesti myyjälle, laskun maksamatta jättäminen ei kelpaa peruutukseksi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä kun tieto peruutuksesta on tullut myyjälle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on lähetetty oikeana ajankohtana ja oikeaan osoitteeseen voidaan peruutus hyväksyä, vaikka se myöhästyisi tai ei saapuisi perille. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa myöhemmin kuin 21 päivää ennen varauksen alkamista, veloitetaan koko vuokra. Mikäli omistaja saa vuokrattua uudet asiakkaat ko. peruutusajaksi palautetaan vuokra siltä osin kuin saadaan vuokra uudelta omistajalta. Mikäli varaus peruutetaan sairauden, tapaturman tai kuolemantapauksen johdosta, joka on sattunut vuokralaiselle tai hänen lähiomaiselle, on asiakkaalla tällöin oikeus saada maksamansa vuokra takaisin vähennettynä 10 € toimitusmaksulla. Tapahtuneesta on ilmoitettava myyjälle viipymättä ja esitettävä siitä lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys. Mikäli edellä mainittu peruutus tapahtuu vuokra-aikana ei vuokraa makseta takaisin.

Myyjän oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure) voi lomakohteen omistaja irtisanoa vuokrasopimuksen. Myyjän on mahdollisimman pian ilmoitettava tästä kohteen vuokranneelle asiakkaalle. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Force majeure -esteen takia irtisanotusta vuokrasopimuksesta asiakkaalle mahdollisesti syntyneitä kuluja ei korvata.

Avainten luovutus

Lomakohteen avaimet luovutetaan asiakkaalle ajo-ohjeissa sovitulla tavalla. Asiakkaan on ilmoitettava hyvissä ajoin saapumisajankohta.

Oleskelu kohteessa

Lomamökkien viikkovuokraan kuuluu loma-asunnon vapaa käyttöoikeus. Mökkiin sisältyy kalusteen keittiö- ja ruokailuastiat/välineet, sähkö. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet.

Lomakohteen siivous

Lomakohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päätyttyä huolehtii asiakas. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole tehty, on omistajalla oikeus periä 80 €:n siivousmaksu.

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12 saakka.

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan omistajalle.

Teltan ja asuntovaunun käyttö lomakohteen alueella on kielletty ilman omistajan lupaa.

Valitukset

Kaikki lomakohteeseen liittyvät valitukset on esitettävä viipymättä omistajalle tai hänen edustajalleen. Korvausvaatimus on tehtävä kirjallisesta ja sen on oltava omistajalla 30 päivän sisällä vuokra-ajan päättymisestä.

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Ao. lomakkeella voit kysyä lisää kohteesta.

0400 - 371 199 (lähetä tekstiviesti, mikäli et tavoittanut puhelimella)
Nuottilammentie 2a 80400 YLÄMYLLY
info@parnavaaranloma.com